CONTACT
voor vragen
en boekingen

Baker Tilly Berk Netwerkdiner

OMSCHRIJVING EVENEMENT

Tijdens het netwerkdiner van de internationale accountancy en belastingspecialist Baker Tilly Berk werd het nieuwe bestuur geïntrocuceerd. Overige thema's waren: strategie voor de toekomst en het vergroten van de naamsbekendheid. Daarnaast was de opdracht dat medewerkers van verschillende vestigingen elkaar beter zouden leren kennen, teneinde de samenwerking te vergroten.

Femke Wolthuis en Eric Bergsma van Typisch! bedachten een aansprekende vorm voor de introductie: het nieuwe bestuur werd bekend gemaakt in de vorm van TVOH. Compleet met met omdraaidende stoelen en aansprekende, spannende muziek. Daarbij werd elk bestuurslid geprofileerd middels een bijpassende, gezongen aankondiging. Vervolgens werd de verdieping gezocht in een walking interview op de catwalk door beurtelings Eric en Femke.

De collega's zaten aan lange tafels, die ze door een stoelendans op muziek telkens met een opdracht lieten wisselen. Deze hilarische vorm zorgde voor veel positieve beroering. Typisch! sloot af met een lied over samenwerking, dat door iedereen werd meegezongen.

IMPRESSIE