CONTACT
voor vragen
en boekingen

Dagvoorzitter.nl wil iedere bijeenkomst de dagvoorzitter geven waar hij recht op heeft. Het doel: succesvollere evenementen voor opdrachtgever én deelnemers.

Met grote kennis van evenementen en vanuit eigen dagvoorzitters- ervaring zoeken wij naar de echte professionals in de markt.

Wij willen de aangesloten dagvoorzitters en onze klanten van haver tot gort leren kennen, om zo altijd de juiste match te kunnen maken. Het succes van de bijeenkomst staat daarbij altijd voorop.

HOE WERKEN WIJ?

Dagvoorzitter.nl doet altijd een uitgebreide intake. Pas als wij uw doelen volledig begrijpen, kunnen we daar de best passende dagvoorzitter bij zoeken.

Uw behoefte en de vaardigheden van onze dagvoorzitters worden op vijf punten beoordeeld en gewogen:

Al onze dagvoorzitters beheersen alle onderdelen van het vak. Tegelijkertijd hebben ze allemaal punten waar ze ‘gewoon goed’ in zijn en vaardigheden waarop ze excelleren.Voor iedere bijeenkomst maken we in overleg met u een gerichte keuze waar uw behoefte ligt en zoeken daar de meest passende kandidaten bij.

Om te garanderen dat wij onze mensen van haver tot gort kennen, zijn ze door een strenge intake gegaan en zien wij ze met grote regelmaat aan het werk. Om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren, wordt ieder optreden door ons geëvalueerd. We stellen uw inbreng daarbij zeer op prijs.

EVENT ARCHITECTUUR

Uw dagvoorzitter denkt mee over de beste opbouw van uw programma. Hij heeft een enorme praktijkervaring en kan u daarom helpen bij het beantwoorden van vragen als:
  • Wat is de effectiefste volgorde van de programmaonderdelen?
  • Moet een spreker spreken of helpen andere vormen hem beter zijn verhaal te vertellen: interview, interactie?
  • Op welke momenten en in welke vorm kunnen deelnemers het beste actief betrokken worden?
  • Met welke discussievorm wordt het doel bereikt: stellingen, forumdiscussie, stemkastjes, open discussie? Er zijn vele vormen mogelijk.

terug naar boven

SFEER

Exact de juiste sfeer is cruciaal voor een geslaagde bijeenkomst. De dagvoorzitter zorgt dat iedereen zich vrij voelt mee te doen. Hij voelt feilloos aan wanneer er doorgepakt moet worden en wanneer het tijd is voor een grap. Hij maakt steeds de juiste keuze tussen de kritische benadering en empathie.


terug naar boven

INTERACTIE

Door deelnemers ook echt deel te laten nemen, stijgt het succes van bijeenkomsten. De dagvoorzitter weet als geen ander hoe mensen te activeren. Hij helpt u de juiste werkvorm te kiezen. Hij vindt de juiste toon en stelt de juiste vragen op het juiste moment.


terug naar boven

INFORMATIE

Of het nu gaat om harde cijfers of om het overbrengen van een visie, ieder evenement heeft een boodschap. De ene keer vraagt dit om een dagvoorzitter met affiniteit met het onderwerp, de andere keer is juist een generalist gevraagd. Hoe dan ook: de dagvoorzitter bereidt zich altijd passend voor, weet hoeveel kennis hij nodig heeft om de dag effectief te leiden en maakt zich (ook tijdens de dag) ieder onderwerp snel eigen.


terug naar boven

PRESENTATIE

De dagvoorzitter is ook de Master of Ceremony, die zorgt dat de dag volgens plan verloopt; het zogenaamd ‘technisch dagvoorzitterschap’. Hij kondigt sprekers aan en breekt ze waar nodig af, met vriendelijke doch harde hand. Hij verbindt alle programmaonderdelen, houdt de dag op schema en weet wanneer dit te doen op een zakelijke toon of wanneer te kiezen voor meer show.


terug naar boven