Bij Dagvoorzitter.nl waarderen we de uniciteit van elke bijeenkomst. Ons aanbod omvat een breed spectrum aan professionele dagvoorzitters, variërend van diepgaande journalisten tot dynamische entertainers. Elke dagvoorzitter in ons team brengt een unieke flair mee, verrijkend voor jouw bijeenkomst.

Waarom een dagvoorzitter boeken bij ons?

  • Zorgvuldige matching: wij ondersteunen je gratis in de zoektocht naar de ideale dagvoorzitter.
  • Gebundelde expertise: ons team bestaat uit ervaren professionals.
  • Persoonlijk programma-advies: we geven advies voor interactieve en doeltreffende programma's, passend binnen jouw budget.

Contact opnemen ➔

Dagvoorzitter boeken 1

Over Dagvoorzitter.nl

Onze trots ligt in het consistent leveren van de perfecte match voor elke bijeenkomst. Opgericht in 2012, hebben wij een rijke geschiedenis in het verrijken van bijeenkomsten met deskundige dagvoorzitters, moderators en facilitators.

We gaan verder dan alleen het boeken; we ontwikkelen vernieuwende programma’s en verzorgen waardevolle trainingen.


Contact opnemen ➔

Over het boeken van een dagvoorzitter

Een dagvoorzitter boeken via ons betekent een meerwaarde voor je bijeenkomst. Onze dagvoorzitters, elk met hun eigen specialisatie, tillen jouw bijeenkomst naar een hoger niveau. Zij zorgen voor een memorabele ervaring, perfect afgestemd op de sfeer en het thema van jouw bijeenkomst.

Contact opnemen ➔

Dagvoorzitter boeken 4

Dagvoorzitter.nl heeft ons eigen gemaakt in een wereld die tot voor kort voor ons nog totaal onbekend was. Dankzij hun persoonlijk aanpak hebben wij het aangedurfd om bij ons 1e webinar in het diepe te springen: meer dan 400 verpleegkundigen, live uitgezonden vanuit ons Zuyderland Ziekenhuis.

Yvonne en Sanne Congresbureau Zuyderland Academie

Het is prettig om laagdrempelig even te kunnen sparren over een bijeenkomst, terwijl het met het begrip van stijl en toon van onze organisatie wel goed zit. En we zijn altijd tevreden met de aangeboden dagvoorzitter. Professionals vol ideeën en lef om bijeenkomsten net dat beetje extra te geven.

Eline Meijer Stichting KiBG

Al tien jaar lang staan de trainingen van Dagvoorzitter.nl in de top-3 van best bezochte en hoogst gewaardeerde trainingen bij Logeion.

Folkert Reith Programmadirecteur Logeion
Dagvoorzitter boeken

Focus op interactie en betrokkenheid

Door een dagvoorzitter te boeken bij Dagvoorzitter.nl, verzeker jij jezelf van een bijeenkomst met centrale focus op interactie en betrokkenheid. Onze dagvoorzitters excelleren in het opwekken van een levendige dialoog en stimuleren van actieve betrokkenheid. Zij zijn niet alleen gespreksleiders; ze zijn ook de katalysatoren die interesse en discussie aanwakkeren, zodat elke deelnemer zich gewaardeerd en betrokken voelt.

Contact opnemen ➔

Meer over Dagvoorzitter.nl

Onze passie voor het creëren van betere bijeenkomsten heeft ons, Hans Etman en Jan-Jaap In der Maur, gemotiveerd om Dagvoorzitter.nl op te richten. Wij streven ernaar om uit een veelheid van talenten steeds de perfecte dagvoorzitter te selecteren, met programma's die echte interactie en connectie bevorderen.

Onze reis, gestart vanuit een wederzijdse passie en ervaring in dagvoorzitterschap, blijft ons inspireren. We zetten ons in voor elke klant, elk optreden, en elke bijeenkomst, met als doel om van elke bijeenkomst een succes te maken.

Wil je samen met ons de ideale dagvoorzitter voor je bijeenkomst vinden? Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar hoe we je bijeenkomst naar een hoger niveau kunnen tillen. Bij Dagvoorzitter.nl staat succes voorop!

Een dagvoorzitter boeken?

Neem contact op!
  • Deskundige selectie
  • Ervaring en expertise
  • Persoonlijk en passend programma-advies