Annemarie van Campen fotograaf Gerhard Taatgen high res 665

Annemarie van Campen

Ik streef naar een vrolijk soort interactie, waarbij ik graag door oppervlakkigheden heen prik
Algemeen 7
DIVERSITY SUMMIT 199
A van Campen 02
74153d00 4f8c 43e4 82d4 ad45b6a22b1b
Annemarie van Campen Dagvoorzitter Exact Partner Kick off 2020 118
Chroom 6 001

Meer over Annemarie

Annemarie van Campen brengt jeugdige frisheid én inhoudelijke volwassenheid mee. Ze houdt van tempo en van diepgang. Annemarie is nieuwsgierig en opgewekt; serieus waar gewenst, streng waar nodig.

Ze is een kind van haar tijd: sterk in digitale zaken, technologie en innovatie; een kei in online communicatie en ICT.
Annemarie legt gemakkelijk contact met iedereen. Van politicus tot astronaut en van topsporter tot fashion designer. Dankzij haar jarenlange ervaring in de digitale sector heeft zij het unieke talent om soepel verbinding te maken met techneuten én met digibeten. Door inhoud en kennis perfect te combineren met ontspanning en plezier voelt iedereen zich thuis.

Elk evenement heeft zijn eigen sfeer en dynamiek. Haar doel blijft hetzelfde: het publiek aan het einde van de dag vol energie weer op pad sturen. En het mooie is, Annemarie voelt dat opgeladen gevoel zelf ook.

Aftermovie Recruitment Tech 2020

Annemarie heeft zich binnen korte tijd ingelezen in een zeer technisch onderwerp en kon goed inspelen op de deskundige presentaties en vragen. Ze dacht mee over spontane aanvullingen in het programma en zorgde voor interactie en een prettige sfeer in de zaal.

Yasmine Abiadh BKB | Het Campagnebureau

De leuke en positieve start van Annemarie zorgde voor een open sfeer op het congres. Interactie werd direct aangemoedigd. Annemarie denkt goed mee en zorgt ervoor dat je bereikt wat je wil bereiken.

Linda Wouters Congrescoördinator Digital Architecture Design Day, CKC Seminars

Het frisse, snelle maar zeker ook kundige was een goede combinatie bij een voornamelijk technisch mannen publiek. Binnen het programma bleek Annemarie een welkome aanvulling om interactiviteit te , alsook aan te voelen waar er ingegrepen diende te worden binnen het verhaal van de presentatoren.

Honeywell - Eventbureau EMboost

Annemarie is een zeer inspirerende presentator en dagvoorzitter. Ze weet, op zeer besluitvaardige wijze, hoe het publiek te betrekken bij complexe onderwerpen. Ik raad haar zeker aan als moderator! -

Ron Zwetsloot Cascadis

De combinatie van enthousiasme, autoriteit wanneer dat nodig was en kennis van de inhoud zorgde er voor dat ons evenement van toegevoegde waarde was voor de bezoekers. Het publiek voelde zich comfortabel en vertrouwd tijdens het hele programma. In twee woorden: verfrissend en betrouwbaar.

Ger Baron CTO gemeente Amsterdam

Annemarie is niet alleen een topdagvoorzitter, maar ook inhoudelijk sterk als het gaat om technologie. Ze had zich het programma zeer goed eigen gemaakt en wisselde net zo makkelijk van talkshow host naar presentator. Voor volgend jaar hebben we Annemarie al weer teruggevraagd.

Martijn Hemminga Recruitment Tech

Goed om te weten

  • Host van online events en live streams
  • Werkt ook internationaal (Engels)
  • Ervaren in digitalisering, ICT en communicatie
  • Vertrouwd met overheid en politiek
Annemarie van Campen fotograaf Gerhard Taatgen high res 665

Boek dagvoorzitter Annemarie van Campen

Foto m e r dag 10 11 2011 124

Samen maken we de beste match

Wij kennen onze dagvoorzitters van haver tot gort. We snappen jouw behoefte. We helpen je graag bij je keuze.