Fleur BY ISABELLA VERDUYN 23 2

Fleur Huijs

Whats App Image 2021 09 07 at 16 32 29
Whats App Image 2021 09 21 at 19 53 30

Meer over Fleur

Op haar 14e trad Fleur voor het eerst op als dagvoorzitter. De kick die ze toen heeft ervaren is nooit meer weggegaan. Inmiddels betreedt ze met haar tomeloze enthousiasme en energie podia door heel Nederland.

Contact en echte verbinding met en tussen het publiek staan bij Fleur altijd voorop. Ze voelt feilloos aan waar een zaal behoefte aan heeft en weet daar altijd op in te spelen. Met humor, liefde en eindeloze nieuwsgierigheid weet ze het hele publiek bij een bijeenkomst te betrekken.

Fleur heeft een groot hart en een warme, maar kritische blik voor de belangen van haar opdrachtgever en de wensen van haar deelnemers. Haar hart klopt extra snel voor evenementen en congressen over gelijkheid, diversiteit en onderwijs.

Showreel Fleur Huijs

Naturel, oprecht en zelfverzekerd zonder een spoor van arrogantie of vooringenomenheid. Je meanderde even kalm als blijmoedig en zonder enige hiërarchische vooringenomenheid of maniertjes langs alle panelleden en luisterde tegelijkertijd goed naar de zaal.

Michèle Baudet Philharmonie Haarlem

Fleur zet ondanks haar jonge leeftijd een professioneel optreden neer, stelt de juiste en leuke vragen, betrekt en boeit het publiek. De samenwerking verloopt altijd soepel en het is leuk om te zien hoeveel plezier ze in haar werk heeft.

Amelie van Dongen Kadans Science Partner

"Fleur, je bent een natuurtalent. Ik vond het knap hoe je zo scherp bleef de hele avond en de rode draad niet uit het oog verloor. Je bent charmant en weet iedereen op z’n gemak te stellen en aan de praat te krijgen.

Mildred Hofkens Future Proof Governance

Goed om te weten

  • Podcast Host KPN
  • Organiseert jaarlijks sprekersevent om meer vrouwen op het podium te krijgen
  • Talen: Engels (vloeiend)
Fleur BY ISABELLA VERDUYN 23 2

Boek dagvoorzitter Fleur Huijs

Foto m e r dag 10 11 2011 124

Samen maken we de beste match

Wij kennen onze dagvoorzitters van haver tot gort. We snappen jouw behoefte. We helpen je graag bij je keuze.