Persfoto 1

Gert-Jan Jansen

Ik wil kennis en ervaring mobiliseren
JP20150611 VNCI Jaarvergadering203
JP20150611 VNCI Jaarvergadering229
IMG 6079
JP20150611 VNCI Jaarvergadering307

Meer over Gert-Jan

Gert-Jan is één van de meest ervaren dagvoorzitters van ons land. Met zijn talent om iedere groep feilloos aan te voelen, bereik hij al 25 jaar lang vaak meer dan waar de opdrachtgever op durft te hopen. Al duizenden keren leidde hij de meest uiteenlopende bijeenkomsten: management heisessies voor farmaceutische bedrijven, grote verzekeraars, ministeries, woningcorporaties en uitgeverijen. Honderden bijeenkomsten voor organisaties in zo’n beetje elke denkbare sector. En extreem grote bijeenkomsten voor 5.000+ deelnemers.
Gert-Jan zet zijn ervaring het liefst in bij high-impact bijeenkomsten: kleine(re) groepen en/of echte veranderingen. Boardroom- en strategiemeetings, round tables, etc. Dankzij zijn ruime televisie-ervaring is hij een snel schakelende presentator/gespreksleider voor grotere groepen.

Zijn ervaring heeft hem geenszins gemakzuchtig gemaakt. Nog steeds vindt hij het elke keer een spannende uitdaging om er een succesvolle bijeenkomst van te maken. Veel voldoening haalt hij uit publiek wakker schudden en actief betrekken bij het programma. Gert-Jan zet de gezamenlijke kennis en creativiteit van een groep in om diepere lagen aan te boren, tot nieuwe inzichten te komen en concrete resultaten te boeken. De bijeenkomst is immers geen doel op zich maar een middel om met elkaar verder te komen!

Gert-Jan presenteert De Utrechtse Internet Courant in Zaken

"Gert-Jan heeft heel erg actief meegedacht met het programma en dit programma omgebouwd tot een aantrekkelijk programma met toegevoegde waarde voor alle gasten."

Monique Hoogwijk Programma Manager - Gemeente Utrecht

Goed om te weten

  • Producer en presentator ondernemerstalkshow DUIC in Zaken
  • Speciale liefde voor duurzaamheid en (ZZP) ondernemerschap
  • Ervaren TV- en webinar host
Persfoto 1

Boek dagvoorzitter Gert-Jan Jansen

Foto m e r dag 10 11 2011 124

Samen maken we de beste match

Wij kennen onze dagvoorzitters van haver tot gort. We snappen jouw behoefte. We helpen je graag bij je keuze.