Marion20 Rob Acket

Marion van der Voort

Alle meningen zijn belangrijk. Ook de onprettige
Marionvd Voort03 50procent
Dagvoorzitter 7
Dagvoorzitter 8

Meer over Marion

Marion voelt zich het meest op haar gemak, als anderen dat niet doen: als er onenigheid is tussen partijen, tegengestelde belangen of gebrek aan samenwerking.
Als dagvoorzitter heeft Marion vele honderden bijeenkomsten geleid. Vaak bijeenkomsten waarbij weerstand een rol speelt, maar ook congressen, webinars, debatten, talkshows, persconferenties en bedrijfsbijeenkomsten leidt zij kundig en energiek.

Als dagvoorzitter denkt Marion mee over de vorm van de bijeenkomst. Ze stelt zich op als gespreksleider tussen publiek en organisatie en kiest vaak voor vraaggesprekken boven presentaties.
Emoties leidt zij in goede banen door iedereen serieus te nemen, duidelijk de rol van gesprekleider te nemen en waar mogelijk wat plezier in het gesprek te brengen. Marion is pas tevreden als niet alleen de organisatie maar ook de bezoekers, ondanks verschil van mening, terugkijken op een geslaagde bijeenkomst.

Marion modereert online informatieavonden

Marion deed waardevolle suggesties om de avond (ondanks het spannende karakter ervan) goed te laten verlopen. Alle partijen (niet in het minst de bewoners zelf) zagen een onafhankelijk gespreksleider, die kritische vragen durfde te stellen en daardoor ook de juiste antwoorden wist te krijgen.

Bertil Rebel Gemeente Barneveld

Tijdens een gecombineerde online en offline-bijeenkomst was ik echt onder de indruk van Marion als dagvoorzitter. De combinatie van vragen stellen, doorvragen op onderdelen, essentie eruit halen, mensen in hun waarde laten en het geheel vlekkeloos aan elkaar praten was gewoon heel erg goed.

Annelies Colenbrander ontwikkelmanager bij LATEI

Goed om te weten

  • Eigenaar Bureau voor gebiedscommunicatie
  • Specialist inspraak-/bewonersbijeenkomsten
Marion20 Rob Acket

Boek dagvoorzitter Marion van der Voort

Foto m e r dag 10 11 2011 124

Samen maken we de beste match

Wij kennen onze dagvoorzitters van haver tot gort. We snappen jouw behoefte. We helpen je graag bij je keuze.