Dagvoorzitter Portret VIERKANT 31

Suzanne Spliethoff

Echt contact maken, daar gaat het om. Met sprekers, zaal en camera.
Suzanne Foto Anneke Hymmen
foto: Anneke Hymmen
VWS Samen beter doe je mee Suzanne
Suzanne Foto s Blanchard
Foto: S. Blanchard
Showreel Suzanne Spliethoff 2021 DEF Moment3

Meer over Suzanne

Suzanne is podiumdier, wetenschapper én TV-gezicht in één. Ze combineert de ervaring, grondige voorbereiding en flexibiliteit van de actrice/presentatrice met de inhoudelijke nieuwsgierigheid en het analytisch vermogen van de biomedicus.
Het maakt haar een breed inzetbare dagvoorzitter-gespreksleider, die zowel voor de camera als op het podium jouw verhaal kan helpen vertellen.

Ze interviewt van nature makkelijk, legt soepel contact met ieder denkbare doelgroep en schakelt moeiteloos tussen strak geregisseerde formats en open werkvormen. Suzanne verdiept zich makkelijk in een veelheid aan onderwerpen en deinst niet
terug voor inhoudelijke complexiteit. Tegelijkertijd zijn losse sfeer en ontspannen gesprekken bij haar verzekerd.

Showreel Suzanne Spliethoff

Cardiale Amyloidose is een zeldzaam ziektebeeld waar Suzanne zich perfect op had voorbereid en de stof eigen gemaakt. Indrukwekkend! Dit heeft bijgedragen aan een hoog niveau, inhoudelijke discussie onder haar soepele leiding.

Hendrien van der Mark Pfizer BV (Orphan Drug National Lead Rare Diseases)

Suzanne is een meedenkende, assertieve en professionele presentatrice. Een pro die zich goed laat sturen door mij als regisseur/uitvoerend producent. Maar ook iemand die die stap extra durft te zetten vanuit haar ervaring. Ideaal als zorggerelateerde dagvoorzitter of talkshow host.

Alex Kok Regisseur/uitvoerend producent Loyals

Ze weet alle gasten van kind tot hoogwaardigheidsbekleder op het juiste niveau aan te spreken. Tijdens het jubileum van het Emma Kinderziekenhuis presenteerde zij het programma met vele artiesten en werd onverwachts betrokken in een theaterstuk waarin ze probleemloos improviseerde en meespeelde.

Dick Jonkers Amsterdam UMC

Suzanne was voorzitter/ceremoniemeester bij verschillende online events in coronatijd zoals medewerkersbijeenkomsten en een online conferentie over “Het Hulpmiddel Complex”. Suzanne bereidt zich goed voor en weet de energie en het tempo er goed in te houden.

Erik Gerritsen Secretaris-generaal van het ministerie van VWS

Ik heb Suzanne leren kennen als een empathische doorbijter, met oog en oor voor én de (jonge) gast(en) én de techniek. Ze heeft aan 1 woord vanuit de regie genoeg. Met een unieke fijne eigenheid, nieuwsgierigheid en professionaliteit.

Eva Smeets Combiwel Buurtwerk

Goed om te weten

  • Zakelijk leider/actrice bij Het Acteursgenootschap
  • Presentatrice diverse TV-programma’s
  • Presentatrice EmmaTV (Emma Kinderziekenhuis)
  • Modereert ook in het Engels
Dagvoorzitter Portret VIERKANT 31

Boek dagvoorzitter Suzanne Spliethoff

Foto m e r dag 10 11 2011 124

Samen maken we de beste match

Wij kennen onze dagvoorzitters van haver tot gort. We snappen jouw behoefte. We helpen je graag bij je keuze.