Dagvoorzitter Portret VIERKANT 45

Thijs de Lange

Ik ben scherp op de inhoud, maar vrolijk in de presentatie
Thijs voor zaal Marcel Krijgsman 029 verkleind
Foto: Marcel Krijgsman
230318 Wereldreis door eigen stad Amare 17 Thijs de Lange
230318 Wereldreis door eigen stad Amare 42 Thijs de Lange
230318 Wereldreis door eigen stad Amare 5 Thijs de Lange
Thijs in studio foto Abigaïl Verberne
Foto: Abigail Verberne

Meer over Thijs

Thijs geeft energie aan bijeenkomsten, met zijn sprankelende en eigenzinnige aanwezigheid. Met een goedgeplaatste grap weet hij het publiek te ontspannen en te betrekken, met de dictie van een dichter creëert hij momentum. Hij interviewt kritisch en vraagt scherp door, zonder dat dit ten koste gaat van de sfeer.

Thijs heeft een feilloos gevoel voor improvisatie. Hierdoor komt hij werkelijk in contact met het publiek, herkent hij intuïtief effectieve zijpaden en verrast hij keer op keer met zijn frisse blik op het onderwerp. Dat gevoel voor improvisatie maakt ook dat Thijs tot op het moment van showtime benaderbaar is voor wijzigingen in het programma en voor last-minute opdrachten.

Zijn lichte vorm van celebrale parese maakt hem niet tot een mindere dagvoorzitter; in tegendeel zelfs! Naast het feit dat hij gewoon een hele goede moderator is, creëert zijn iets vertraagde spraak extra aandacht en momentum.
Thijs heeft een speciale expertise op het gebied van inclusie, maar is als professioneel dagvoorzitter breed inzetbaar.

ECIO Congres 2021

Showreel Thijs de Lange

Tijdens het evenement De Wereldreis in opdracht van de Gemeente Den Haag presenteerde Thijs vol enthousiasme een uitgebreid programma. In de voorbereiding dacht hij met ons mee over alle programma onderdelen. Hij wist de kern van het verhaal goed over te brengen én combineerde dat met humor.

Jaimy van der Meer Obsession

Thijs de Lange begeleidde de ondertekening van het stadsakkoord Toegankelijkheid opvallend vaardig, vriendelijk en intelligent. Hij nam de leiding, zonder dat het ook maar één moment een one-man-show werd. Heel knap. Ook in de krappe voorbereiding was Thijs flexibel, duidelijk en betrouwbaar.

Ien van der Waal-Krijbolder Projectleider VN-verdrag Handicap - Utrecht toegankelijk en bruikbaar voor mensen met een beperking.

Thijs bereidde zich zeer gedegen voor en leverde uitstekend werk. Dit alles deed hij zichtbaar met veel plezier en dat werkte zeer aanstekelijk. Ook de sprekers waren zeer tevreden met Thijs. Hij stelde ze goede, leuke en kritische vragen.

Rixt Polder Programmamaker Universiteit van Amsterdam

Als dagvoorzitter bij het Denk Anders Debat verraste Thijs ons met zijn humor, scherpte en podium-vaardigheid. Hij zorgde dat jongeren hun verhaal konden doen, dat de experts op het podium daar zinvol op reageerden en dat de zaal meedeed, vanuit herkenning, aanvulling of een oplossingsrichting.

Daan Stremmelaar Beleidsmedewerker Jeugd bij Cliëntenbelang Amsterdam

Goed om te weten

  • Tekstschijver en journalist
  • Adviseur Inclusie
Dagvoorzitter Portret VIERKANT 45

Boek dagvoorzitter Thijs de Lange

Foto m e r dag 10 11 2011 124

Samen maken we de beste match

Wij kennen onze dagvoorzitters van haver tot gort. We snappen jouw behoefte. We helpen je graag bij je keuze.