Dagvoorzitter Portret VIERKANT 9

Wendelien Wouters

Ik zie mezelf als de regisseur van een bijeenkomst waarin mijn gasten de hoofdrol spelen
DSC 0111 bewerkt
Marcel Cazemier 2
FB IMG 1558559565664
Scholtenlindefotografie 41
Bart van Vliet fotograaf
20171201 Symposium Foto R Falke 0148
Fotograaf Jimmy Israel 2
Fotograaf Jimmy Israel
Hoek Hoveniers

Meer over Wendelien

Wendelien voert gesprekken die gaan over wat mensen raakt, beweegt en verwondert. Haar roots liggen in het theater, haar liefde bij het tot leven brengen van verhalen, haar kracht in het halen van resultaat. Ze neemt haar creativiteit, aandacht en warmte moeiteloos mee naar zakelijke bijeenkomsten, overheidsevents en inhoudelijke congressen, om die te voorzien van 'een beetje extra'.

Vanuit haar creatieve achtergrond beschikt Wendelien over beproefde ideeën voor programma’s die nét anders zijn. Soms klein en intiem. Soms groots en theatraal. Altijd is de vraag leidend en de inhoud bepalend!
In de voorbereiding gaat Wendelien grondig te werk. Op het podium is dit de basis waarop ze vrij mee kan bewegen met wat er is. De deelnemers spelen daarbij altijd de hoofdrol.

Wendelien kan met vrijwel elk (ook zakelijk) onderwerp uit de voeten, maar heeft een speciale liefde voor onderwijs, cultuur, zorg en jongeren.

Wendelien op het podium

Wendelien online

“Wat een goede dagvoorzitter! Wendelien Wouters was scherp en warm. En, mijn ding, super timemanagement. Ik ga haar zeker nog eens vragen om dagvoorzitter te zijn.”

Ron van Steenis Evenementencoördinator UWV

“In de voorbereidingen gaf ze waardevolle adviezen die tijdens de bijeenkomst echt het verschil maakten. Dankzij haar krijgen je gasten, gesprekspartners of deelnemers de juiste boodschap mee.

Jessica Oosten Communicatie adviseur Provincie Overijssel

“Wendelien zorgde ervoor dat de bijeenkomst van ‘leuk’ naar ‘onvergetelijk’ opgeschaald werd. De wijze waarop ze interviewt, de vragen die ze stelt, de manier waarop ze de antwoorden op prachtige wijze modereert, de warmte en connectie die ze creëert".

Suzan Lutke Dagvoorzitter, schrijver, keynote speaker

“Wij organiseerden vanuit het Waterschap een informatieavond voor bewoners. Vanwege het verleden was er wantrouwen bij de bewoners richting het Waterschap. Wendelien voelde de avond feilloos aan.

Kees Lindhout Omgevingsmanager en technisch manager, Provincie Utrecht

Door haar puntige manier van samenvatten, scherpe vervolgvragen en relativerende humor, wist ze de discussie naar een hoger plan te tillen. Topbijeenkomst!”

Bente Hal Beleidsmedewerker Cultuuronderwijs op zijn Haags (COH)

Goed om te weten

  • Ervaren moderator en ontwerper van online events
  • Eigen podiumshow 'Lampje erop' (over gewone mensen met bijzondere verhalen)
  • Theatermaker (m.n. maatschappelijk onderwerpen)
  • Docent/trainer (theater, zelfvertrouwen, presentatie)
Dagvoorzitter Portret VIERKANT 9

Boek dagvoorzitter Wendelien Wouters

Foto m e r dag 10 11 2011 124

Samen maken we de beste match

Wij kennen onze dagvoorzitters van haver tot gort. We snappen jouw behoefte. We helpen je graag bij je keuze.