Milouska met panel
Milouska presenteert Foto Rafael Martig Het Groene Verkiezingsdebat
Milouska portret
Milouska Meulens Naturalis - Het Groene Verkiezingsdebat 2021

In de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen 2021 organiseerde museum Naturalis weer Het Groene Verkiezingsdebat. Milouska Meulens was de perfecte gespreksleider: ze is gewend dit soort gesprekken in goede banen te leiden, beweegt zich soepel voor de online camera's én staat bekend als één van de meest duurzame dagvoorzitters.


(foto's: Rafael Martig/Het Groene Verkiezingsdebat)

IMG 4495 3
Sandy Nijhuis Sandy Nijhuis modereert het SAP Virtual Event

Opdrachtgever Meet the Boss kwam last-minute bij ons binnen hollen: of we een moderator konden leveren voor het SAP Virtual Event. Collega Sandy Nijhuis slaagde erin om het te laten lijken of ze lange en perfecte voorbereiding had gedaan.
Dat is de grote kracht van onze professionals: onder alle omstandigheden staan ze er, zodat de klant zich nooit zorgen hoeft te maken.

Marion20 Rob Acket
Marion van der Voort Recreatieoord Hoek van Holland in Rotterdam

De Gemeente Rotterdam heeft plannen voor de modernisering van Recreatieoord Hoek van Holland. Omwonenden en betrokkenen hebben twijfels over het nut. Marion van der Voort bracht ze met elkaar in gesprek.

Foto Kim C3 1
Kim Coppes Effectief online modereren volgens Kim Coppes

Collega Kim Coppes was al één van de meest geboekte en hoogst gewaardeerde dagvoorzitters op het podium. En ook online is ze één van onze absolute toppers!
Kim maakte deze korte video, waarin ze haar visie geeft op online modereren.

Divosa Teamfoto
Portret 2014
Rick van der Kleij Programmaraad Regionale Arbeidsmarkt

Collega Rick van der Kleij mocht een online bijeenkomst ontwerpen en modereren voor de Programmaraad regionale Arbeidsmarkt. Maar dat redde hij niet alleen. Samen met Dagvoorzitter.nl stelde hij een team samen. Dat bestond deels uit professionele collega's Desiree Hoving, Esther van der Voort, Kamille Kres, Marco Bakker, Piet-Hein Peeters, Saber Benjah, Sandy Nijhuis en Stefan Wijers. En deels trainde hij eigen mensen van de organisatie, samen met Jan-Jaap In der Maur.

Kjell en ik

"Mensen thuis moeten een dag lang geboeid blijven. En de interactie tussen ons duo leverde meer energie dan één dagvoorzitter kan leveren". (Eline Meijer, directeur KIBG)

Het online Congres Basis GGZ 2020 werd gemodereerd door Kjell Lutz en Wendelien Wouters. Waar Kjell de rust en stabiliteit bracht, bracht Wendelien warmte en spontaniteit. De deelnemers waren laaiend enthousiast: "Ik ben helemaal onder de indruk van hoe mooi en leuk je een digitaal congres kunt maken", aldus één van hen.

Over de 5 succesfactoren van het duo-dagvoorzitterschap schreven ze een blog.

Recruitment Tech 2020 1
Annemarie van Campen fotograaf Gerhard Taatgen high res 665
Annemarie van Campen Recruitment Tech 2020

Van een live event, naar hybride event, naar een volledig online studio broadcast. Dit event was een typisch voorbeeld van een bijeenkomst in 2020. Door de juiste wijzigingen in het programma door te voeren, lukte het een energieke show neer te zetten, in een flink tempo, met wisselingen tussen presentaties, tafelgesprekken en zelfs een volledige awardshow.

Bekijk de aftermovie op Annemarie haar profielpagina.

Whats App Image 2020 10 09 at 13 53 16

“Heel leerzaam om met minder zintuigen tot je beschikking toch lekker te modereren en anders te programmeren. Een aanrader!”

Kjell Lutz modereerde de workshop 'Online modereren en programma ontwerp'. De afgelopen maanden trainden we al een paar honderd mensen in deze nieuwe disciplne,

2 F92 D82 C 6 AD2 449 E AF1 C 8842 A7 E4 D2 B6
DSC 0066
Jan-Jaap In der Maur Workshop Andersson Elffers Felix

De mensen bij AEF begeleiden steeds vaker online bijeenkomsten. Om die beter te ontwerpen en uit toe voeren, ontwierp Jan-Jaap een workshop op maat voor deze leergierige groep.