De groep weet altijd meer dan het individu. Tenminste: als je de juiste middelen hebt om gebruik te maken van de ‘wijsheid van de groep’: een professionele gespreksleider, effectieve werkvormen en succesvolle tools.

ConsensIQ is een innovatief instrument dat twijfel, onderzoek en voortschrijdend inzicht inzet om betere resultaten te halen uit groepsprocessen. Het resultaat: meer accurate prognoses, dieper inzicht in hoe zaken nu echt zitten en breder gedragen beslissingen.

Rawpixel 648566 unsplash

Wat kan ConsensIQ voor ons betekenen?

ConsensIQ is ideaal om:

  1. Samen voorspellingen te doen en inschattingen te maken: hoe gaat de markt zich ontwikkelen? Wat willen onze klanten van ons? Waar liggen kansen voor onze organisatie?
  2. Gezamenlijk inzicht te krijgen: wat zijn onze waarden en hoe geven we die vorm? Hoe vinden we dat we in bepaalde situaties moeten handelen? Wat vinden we van bepaalde ‘ethische dilemma’s’? Wat bedoelen we eigenlijk met ‘klantvriendelijk’, ‘goede samenwerking’, etc?
  3. Beslissingen te nemen: besluiten waar iedereen achter staat. Waar ook de minderheid gehoord wordt en betrokken blijft. Beslissingen die draagvlak hebben en daarom ook daadwerkelijk uitgevoerd worden.

Hoe werkt ConsensIQ?

ConsensIQ doet een aantal zaken fundamenteel anders dan de ‘gewone’ stem-tools. Met bestaande apps wint de enkelvoudige meerderheid: één man (of vrouw), één stem. Een beperkte meerderheid - zelfs onder de 50% - kan dan hun mening opdringen aan de rest.

ConsensIQ gebruikt 'the wisdom of the crowd' om te zoeken naar de beste uitkomst voor iedereen.

Meer weten? Kijk op de website of neem contact met ons op.

Wat kost het?

Eenmalig gebruik kost € 595.

Voor € 10.000 krijg je een jaarlicentie met maximaal 50 keer gebruik en één moderator-certificaat gratis.

Voor € 20.000 koop je een jaarlicentie met ongelimiteerd gebruik en drie gratis moderator-certificaten.

Eigen branding

ConsensIQ kan voorzien worden van een eigen huisstijl. Kosten hiervoor bedragen € 295.

Moderator certificaten

ConsensIQ levert de meeste waarde in de handen van een goed getrainde moderator. Wij bieden daarom trainingen (webinar) aan.

Voor een zelfstandig moderator kost dit € 500 (inclusief 1 uur persoonlijke coaching, officieel 'ConsensIQ gecertificeerd' logo, twee maal gratis gebruik en 10% korting op alle gebruik).

Voor incompany moderatoren kost de training € 295 per persoon of € 2500 voor een groep van maximaal 30 moderatoren. .

Ondersteuning/Side-kick

In principe kan iedereen ConsensIQ zelf bedienen; zo simpel is het.

Maar soms is een side-kick toch fijn: om te helpen bij de techniek of om de hoofdmoderator inhoudelijk/procesmatig te ondersteunen. Voor € 1250 per dag nemen we je alle zorgen uit handen.

Interesse in ConsensIQ?

We gaan graag het gesprek aan!
  • Gratis demo
  • Diepere dialoog
  • Effectieve gesprekken over dilemma's, etische kwesties etc.
  • Betere, breed gedragen beslissingen