Bij Dagvoorzitter.nl begrijpen we dat elke gelegenheid uniek is. Daarom bieden wij een select en divers aanbod van professionele dagvoorzitters. Van journalisten die de diepte ingaan tot sfeermakers die de energie hoog houden, onze dagvoorzitters zijn stuk voor stuk experts in hun vakgebied. Onze dagvoorzitters zorgen ervoor dat bijeenkomsten niet alleen leuker en effectiever zijn, maar ook meer de moeite waard.

Waarom bij ons een dagvoorzitter inhuren?

  1. Deskundige selectie: we helpen je kosteloos met het vinden van de best passende dagvoorzitter.
  2. Ervaring en expertise: ons team bestaat uit professionals die zelf wekelijks op het podium staan.
  3. Op maat gemaakt advies: wij bieden advies voor interactieve en effectieve programma's binnen elk budget.
Dagvoorzitter 059

Over Dagvoorzitter.nl

Wij zijn trots op onze expertise in het leveren van de perfecte match voor jouw bijeenkomst. Sinds onze oprichting in 2012 hebben wij talloze bijeenkomsten verrijkt met professionele dagvoorzitters, gespreksleiders, moderators en facilitators.

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het selecteren van een dagvoorzitter; wij ontwerpen verfrissende programma’s en bieden effectieve trainingen aan.

Over het inhuren van een dagvoorzitter

Het inhuren van een dagvoorzitter gaat verder dan alleen het presenteren van jouw programma. Onze dagvoorzitters zijn vakmensen die met hun unieke stijlen en expertise een extra dimensie toevoegen aan jouw bijeenkomst. Of het nu gaat om een journalistieke benadering of een meer entertainende aanpak, ze zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Het inhuren van een dagvoorzitter bij ons betekent dat je verzekerd bent van een professional die naadloos aansluit bij de toon en thema van jouw bijeenkomst.

Dagvoorzitter 061

Het is prettig om laagdrempelig even te kunnen sparren over een bijeenkomst, terwijl het met het begrip van stijl en toon van onze organisatie wel goed zit. En we zijn altijd tevreden met de aangeboden dagvoorzitter. Professionals vol ideeën en lef om bijeenkomsten net dat beetje extra te geven.

Eline Meijer Stichting KiBG

Al tien jaar lang staan de trainingen van Dagvoorzitter.nl in de top-3 van best bezochte en hoogst gewaardeerde trainingen bij Logeion.

Folkert Reith Programmadirecteur Logeion

Dagvoorzitter.nl heeft ons eigen gemaakt in een wereld die tot voor kort voor ons nog totaal onbekend was. Dankzij hun persoonlijk aanpak hebben wij het aangedurfd om bij ons 1e webinar in het diepe te springen: meer dan 400 verpleegkundigen, live uitgezonden vanuit ons Zuyderland Ziekenhuis.

Yvonne en Sanne Congresbureau Zuyderland Academie
Dagvoorzitter 069

Meer interactie en betrokkenheid

Het inhuren van een dagvoorzitter via Dagvoorzitter.nl verzeker jezelf van een bijeenkomst waar interactie en betrokkenheid centraal staan. Onze dagvoorzitters zijn meesters in het creëren van een levendige dialoog en het stimuleren van actieve deelname. Ze gaan verder dan alleen het faciliteren van gesprekken; ze wekken interesse, stimuleren discussie en zorgen ervoor dat elke deelnemer zich betrokken en gewaardeerd voelt. Met een dagvoorzitter van Dagvoorzitter.nl kies je voor een bijeenkomst waar elk woord telt en elke stem gehoord wordt.

Meer over Dagvoorzitter.nl

Gedreven door de passie voor betere bijeenkomsten, zijn wij, Hans Etman en Jan-Jaap In der Maur, Dagvoorzitter.nl gestart. Onze missie is om uit een veelvoud aan getalenteerde dagvoorzitters de perfect passende kandidaat te vinden. We creëren programma’s die draaien om echte interactie en verbinding.

Ons avontuur begon toen wij, beiden ervaren dagvoorzitters, elkaar ontmoetten. Sindsdien hebben we ons bureau uitgebouwd, anderen opgeleid en onze expertise internationaal verspreid. Onze reis is nog lang niet voorbij, en we genieten van elke dag, elk optreden, elke klant en vooral elke deelnemer aan onze bijeenkomsten. Als vakidioten met een gedeelde visie leven we voor het succes van elke bijeenkomst.

Bij Dagvoorzitter.nl vinden we dat elke bijeenkomst uniek en gedenkwaardig moet zijn. Ben je klaar om samen met ons de best passende dagvoorzitter voor je bijeenkomst te vinden? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw bijeenkomst naar een hoger niveau kunnen tillen. Met Dagvoorzitter.nl is succes gegarandeerd!

Een dagvoorzitter inhuren?

Neem contact op!
  • Deskundige selectie
  • Ervaring en expertise
  • Op maat gemaakt advies