Dagvoorzitter Portret VIERKANT 6

Basti Baroncini

Ik wil het publiek verlossen uit haar passieve rol
Basti Theo Maassen Foto Menno van der Meulen kopie
Foto: Menno van der Meulen
Basti met bouwvakke Foto Edwin Smits
Foto: Edwin Smits
Basti in de zaal 066 BWC3182 kopie
Basti interviewt kerk 033 BWC3080 kopie
Basti zaalinterview 26730792 1646285208763187 6072922966850860808 n kopie
Basti met 2 inrterviewees muziek
Basti Ahmed Marcouch Foto Menno van der Meulen
Foto: Menno van der Meulen
Basti op podium kerk 004 BWC3008 kopie

Meer over Basti

Basti is eindeloos nieuwsgierig: naar mensen en processen, geschiedenis en toekomst, maar vooral naar persoonlijke en organisatorische groei. De vraag is zijn instrument: verleidelijk en uitnodigend als het kan, scherp en confronterend als het moet. Zo krijgt hij het échte verhaal op tafel; van mens tot mens, van ziel tot ziel.

Basti is als rasinterviewer gewend om moeilijke onderwerpen begrijpelijk en tastbaar te maken. Op zoek naar de menselijke kant van verhalen, gefascineerd door leren en groeien. Hij legt gemakkelijk en oordeelloos contact met iedereen, van minister-president tot levensliedzanger, en van rechtbankpresident tot rioolbouwer.

In een goede bijeenkomst zijn hoofd, hart, buik en voeten met elkaar verbonden. Via bezieling en waarden, emoties en verbinding, komt de vraag: wat kan ík morgen nou anders doen?

Basti kan als geen ander de vragen stellen die het publiek op de lippen liggen, maar niemand durft te stellen. Hij verbindt zich inhoudelijk met het onderwerp, maar houdt de afstand die nodig is om scherpe en reflectieve vragen te stellen. Voor mij de ideale gespreksleider.

Esther Dikkers Toneelgroep tgECHO

Basti weet in zaalinterviews de juiste balans te vinden tussen nieuwsgierigheid, scherpte, ratio en emotie. Met zijn warme persoonlijkheid en ontwapenende gevoel voor humor is hij zowel een prettige gesprekspartner als een geïnspireerd gespreksleider.

Henk Bitter Directeur Focus Filmtheater Arnhem

Basti weet met zijn nieuwsgierigheid het publiek te raken en mee te nemen in zijn onderzoekende houding. Dit maakt een event eigen, echt en betrokken. Het zet je op het puntje van je stoel.

Caroline Rijnbeek MKB Krachtcentrale

Basti is een betrokken gespreksleider die het onbekende bekend wil maken. Hij probeert altijd de menselijke kant van het onderwerp naar boven te krijgen wat zorgt voor een persoonlijk en herkenbaar verhaal.

Jessica de Jaeger Artistiek leider Festival Latino Americano Rotterdam

Goed om te weten

  • Werkt ook als trouwambtenaar
  • Professioneel interviewer
  • Maker van podcast 'UI'
  • Mediator
  • Richtte eigen debatcentrum op
Dagvoorzitter Portret VIERKANT 6

Boek dagvoorzitter Basti Baroncini

Foto m e r dag 10 11 2011 124

Samen maken we de beste match

Wij kennen onze dagvoorzitters van haver tot gort. We snappen jouw behoefte. We helpen je graag bij je keuze.