Dagvoorzitter Portret VIERKANT 43

Daniëlle Steffens

Echte verbinding is magisch
Danielle interactie met publiek
Danielle interviewt Eus en Anna 2024
Eus en Anna boeklezing Tubbergen 2024

Meer over Daniëlle

Danielle Steffens brengt een aanstekelijke energie, waar ze ook verschijnt. Van grote events tot intieme bijeenkomsten: Daniëlle, maakt eenvoudig contact en stelt mensen op hun gemak. Enthousiasme en nieuwsgierigheid zijn haar natuurlijke ingang naar verdieping en verbinding. Haar kritische blik gaat altijd gepaard met oprechte belangstelling en een open, uitnodigende houding.
Ze stelt vragen en wil zaken écht begrijpen. Serieuze onderwerpen zijn aan Danielle goed besteed. Ze weet waar ze de leiding moet pakken en ze gaat die ene vraag niet uit de weg. Maar net zo makkelijk voorziet ze lichte onderwerpen of feestelijke bijeenkomsten van een gouden randje.
Daniëlle voelt zich verantwoordelijk en is van de details; zowel op de dag zelf als in voorbereiding. En onverwachte omstandigheden? Die weet ze met flair te managen. Danielle is breed inzetbaar en op elk vlak even nieuwsgierig.

Danielle haar aanwezigheid, maar nog meer haar voorbereidingen, verdieping en afstemmen met de opdrachtgever zijn haar sterkste troeven en basishouding. Leergierig, vragend en onderzoekend typeren haar persoon. Puur is wat you get!

Wilco Westrik MeetUp Apeldoorn VPRO Tegenlicht

Daniëlle leidde ons evenement soepel en stralend in goede banen en zorgde ervoor dat iedereen aan het woord kwam. Daniëlle bereidt zich grondig voor, daardoor weet ze uitstekend waar ze het over heeft. Wij bevelen haar zeker aan als dagvoorzitter!

Nicoline van Slingelandt-Asselbergs Tumult

Goed om te weten

  • Ruime camera ervaring
  • Interim communicatieadviseur
  • Speciale liefde voor duurzaamheid en 'buiten'
Dagvoorzitter Portret VIERKANT 43

Boek dagvoorzitter Daniëlle Steffens

Foto m e r dag 10 11 2011 124

Samen maken we de beste match

Wij kennen onze dagvoorzitters van haver tot gort. We snappen jouw behoefte. We helpen je graag bij je keuze.