Gijs Nillissen profiel

Gijs Nillessen

Als het maar beweegt, dan komen we vanzelf vooruit
Gijs Nilissen Ronnie Zeemering Gijs B Cdagen 7758
Gijs Nillissen 20200619 Vo IPGRID 001
Gijs Nillissen Ronnie Zeemering Gijs B Cdagen 2908
Gijs Nillissen Lagerhuis
20 11 2020 Gijs Nillessen by Lyuda Stinissen 05
Gijs Nillissen 25 11 2020 Niquell UWV Managementconferentie LS Fotografie 04

Meer over Gijs

Gijs voert gesprekken, in allerlei vormen. Met als belangrijkste doel, dat de gesprekken werkelijk zín hebben. Met zijn energieke stijl en scherpe blik zorgt Gijs altijd voor beweging.
Onder zijn leiding verlopen gesprekken kritisch, maar nooit ongemakkelijk. Met zijn dynamiek zorgt hij dat we met zijn allen verder komen, dieper gaan.

Door zijn achtergrond in theater en communicatie heeft Gijs een feilloos gevoel voor de sfeer in de zaal én het vermogen de juiste vragen te stellen. Hij laat mensen samen lachen als er wat lucht nodig is en houdt ze op het puntje van hun stoel, als het de diepte ingaat.
Op een ontspannen en eerlijke manier leidt hij net zo makkelijk een inhoudelijk congres, een feestelijke show of een intens tafelgesprek; zowel online als op het podium.

Wat Gijs er zelf over zegt:

"Over de hele linie zie ik dat we vaak in cirkels praten, goede intenties hebben en er toch niet helemaal uitkomen. Mijn passie en ambitie is mijn talenten zo inzetten dat we na de gesprekken die we voeren relevante stappen hebben gezet. Dat kunnen prachtige ambitieuze stappen zijn met champagne en pijnlijke confronterende stappen met bezinning. Als het maar beweegt".

Ik was zenuwachtig, maar toen ik hoorde dat jij er zou zijn dacht ik: als Gijs er is dan komt het wel goed.

Een spreker bij Gijs op het podium.

Gijs brak het ijs op een prettige en ontspannen manier, waarna alle deelnemers met een actieve en positieve energie aan de slag gingen.

Jasper Allema Windesheim

Ook bij Terra moesten we omgaan met de beperkte mogelijkheden om elkaar te ontmoeten. Dit terwijl er dialoog nodig was op een aantal belangrijke onderwerpen. Gijs zorgde voor een positieve, energieke sfeer, terwijl inhoudelijk het goede, scherpe gesprek op tafel kwam. Een aanrader!

Jasper Riddersma Terra College

Gijs denkt mee, verdiept zich in de onderwerpen, heeft aandacht voor de sprekers, focus tijdens het programma en met zijn humor weet hij elk event tot een succes te maken.

Marja Roedolf Medivents

Goed om te weten

  • Eigenaar 360Talk
  • Master gespreksvoering (conversatieanalyse) Rijksuniversiteit Groningen
  • Deelnemer Groninger en Leids Cabaret Festival
Gijs Nillissen profiel

Boek dagvoorzitter Gijs Nillessen

Foto m e r dag 10 11 2011 124

Samen maken we de beste match

Wij kennen onze dagvoorzitters van haver tot gort. We snappen jouw behoefte. We helpen je graag bij je keuze.