Dagvoorzitter Portret VIERKANT 42

Kamille Kres

Op zoek naar de kern, het verlangen, de ambitie
Maa S Congres 2019 28467 50 procent
DSC8216
DSC8342 crop

Meer over Kamille

Kamille maakt gebruik van theater en muziek binnen de verandertrajecten, workshops, bijeenkomsten en trainingen die ze ontwerpt en begeleidt. Kunstvormen, humor en een gedegen kennis van processen zijn in haar overtuiging bij uitstek geschikt als voertuig voor verbinding, innovatie, ontwikkeling en groei.
Of de groep nu 5 mensen groot is of 1000, Kamille wil dingen tastbaar en voelbaar maken. Niet alleen maar praten, maar ook veel doen en ervaren. Kamille draagt een rugzak vol werkvormen, modellen en theorieën die als inspiratie kunnen dienen. Het liefst komt ze echter, samen met de klant, tot hele nieuwe werkvormen en methodieken, die op innovatieve wijze precies passen bij de specifieke en unieke situatie van de klant.

Niets dan lof voor jouw optreden! Je hield het twee dagen interessant, ontspannen en je kunt met humor spiegelen, zonder mensen te verliezen. Je bent een dagvoorzitter met kennis en creativiteit . Complimenten!

Annemiek Huisman Hogeschool van Amsterdam

Ik ben Kamille tegengekomen als moderator van (buurt)bijeenkomsten. Haar losse, intuïtieve aanpak met een flinke dosis humor oogt ‘uit de losse pols’ maar Kamille is altijd goed inhoudelijk voorbereid . Ze zoekt snel verbinding met de deelnemers, ook bij lastige gespreksonderwerpen.

Ellen Weers Adviseur democratisering Amsterdam

Kamille is één van de beste vakvrouwen die ik ken. Voor een grote zaal, of in een kleinere sfeer, is ze in staat snel tot de kern te komen, energie te genereren, en werkelijk contact te maken.

Matthijs van de Bijl Owner Engagement Builders

Goed om te weten

  • Programmamaker Theater en Bedrijfsleven
  • Trainer/facilitator
  • Werkt ook internationaal (Engels)
Dagvoorzitter Portret VIERKANT 42

Boek dagvoorzitter Kamille Kres

Foto m e r dag 10 11 2011 124

Samen maken we de beste match

Wij kennen onze dagvoorzitters van haver tot gort. We snappen jouw behoefte. We helpen je graag bij je keuze.