Dagvoorzitter Portret VIERKANT 12

Kjell Lutz

Je wilt geen bezoekers op je bijeenkomst, maar déélnemers
Kljell lutz stelt vragen
Zep2
Kjell Lutz in actie
Kjell Lutz voor volle zaal
ZEP

Meer over Kjell

Kjell is speels met een grote liefde voor interactieve formats, zonder daarbij de serieuze kant van de bijeenkomst uit het oog te verliezen. Hij brengt energie en enthousiasme, maar tegelijkertijd is hij een betrouwbare, betrokken gastheer. Iedere keer weer weet hij passende, dynamische gespreksvormen te vinden, om te zorgen voor echte verbinding tussen de deelnemers. Tegelijkertijd weet hij stevige inhoud een juiste plek te geven.

Kjell voelt zich als een vis in het water op bijeenkomsten waar stappen gezet moeten worden. Ook als ongemak, onenigheid en onduidelijk het proces in de weg staan, weet hij de boel op gang te krijgen.
Met een aanstekelijke drive krijgt hij iedere groep in beweging, met aandacht voor alle perspectieven en aanwezige pijnpunten.

Kjell weet ieder bijeenkomst naar een hoger niveau te tillen, of het nu gaat om plezier maken of processen vlot trekken. Naast een geweldige on-stage gespreksleider is hij ook één van onze meest ervaren en meest gevraagde online moderatoren.

Kjell aan het werk; on stage en online

Kjell is zo'n dagvoorzitter die ervoor zorgt dat je je nergens meer zorgen over hoeft te maken tijdens het congres dat je organiseert. Hij is een expert op het gebied van het ontwerpen van interactieve oefeningen en creatieve onderwijsvormen, waardoor je concept naar een hoger niveau wordt getild.

Hellen Dankers Freelance (online) congresontwikkelaar en marketingspecialist congressen

Kjell Lutz heeft altijd geweldige ideeën voor een passende, actieve opening van een congres of event of voor interactie tussen de deelnemers. Hij is altijd bereid om veelvuldig mee te denken over een programma.

Jeannette van Namen JvN Congres Management

Kjell is een charismatische dagvoorzitter: Hij leidt bijeenkomsten in goede banen, zonder zelf te veel op de voorgrond te treden. Kjell is een absolute vakman en is altijd bereid mee te denken over programma, het ontwerp van de bijeenkomst en het toepassen van diverse interactievormen.

Mireille Van Den Dop-Andeweg Chief Event Officer

Goed om te weten

  • Liefhebber en bedenker van speelse concepten
  • Werkt ook in het Engels
  • Trainer Workshops Dagvoorzitter.nl
  • Ervaren in HR, Psychology en Fiscaliteit
Dagvoorzitter Portret VIERKANT 12

Boek dagvoorzitter Kjell Lutz

Foto m e r dag 10 11 2011 124

Samen maken we de beste match

Wij kennen onze dagvoorzitters van haver tot gort. We snappen jouw behoefte. We helpen je graag bij je keuze.