Dagvoorzitter Portret VIERKANT 48

Mike van der Vijver

Ik luister naar iedere deelnemer met even veel aandacht
BE Penang 9 75 Mike vd Vijver klein
BE Penang 9 11 Mike vd Vijver klein
Mike raise hand 161101 2016 WCC WEB HIGHLIGHTS 8 kopie
BE Penang 9 25 Mike vd Vijver
Mike Catchbox 9795 AP14689 0095 F kopie

Meer over Mike

Elk mens telt. Dat is Mike’s uitgangspunt als dagvoorzitter. Als je iedereen serieus neemt, dan ontstaat er ruimte voor echte ontmoetingen, die organisaties vooruit helpen, vastgelopen zaken vlot trekken, een bron van tomeloze energie leveren.

Mike heeft meer dan 20 jaar ervaring als meeting designer, moderator en facilitator. Hij heeft een uitgebreide internationale ervaring (in 25+ landen) en heeft gewerkt in veel verschillende sectoren. Daardoor kan hij de dynamiek van bijeenkomsten gemakkelijk in een breder kader plaatsen en dat levert vaak verrassende inzichten op. Hij heeft bovendien een stevige basis in interculturele relaties, waardoor hij met ieder individu contact kan maken.
Als meeting designer kan hij putten uit een schat aan werkvormen en bedenkt hij net zo makkelijk nieuwe concepten. Doorgaans zorgvuldig voorbereid; soms spontaan, ter plekke.

Bijeenkomsten geleid door Mike kenmerken zich altijd door echte verbinding tussen echte mensen. Altijd op precies de juiste toon en met zichtbaar resultaat.

Je maakte echt contact met de zaal, de dynamiek was geweldig. Sommige deelnemers wilden niet geloven dat je niet uit de sector komt. En ik ben echt blij dat we dat ene bijzondere format aan het programma hebben toegevoegd.

A. Csiti CEDA General Manager

Ik zou zo veel worden kunnen gebruiken om Mike te omschrijven, maar ik kies voor Maestro, Dirigent, Rode Draad, geniaal in het betrokken en fris houden van deelnemers. Met recht de navelstreng tussen Programma Ontwerp en deelnemers.

Layla Derraz Dubai Chambre of Commerce

Goed om te weten

  • Internationaal vermaard Meeting Designer
  • Auteur 'Into the heart of meetings'.
  • Spreekt vloeiend Engels en Italiaans
  • Trainer meeting design & faciliteren
  • Consultant organisatie & cultuur
Dagvoorzitter Portret VIERKANT 48

Boek dagvoorzitter Mike van der Vijver

Foto m e r dag 10 11 2011 124

Samen maken we de beste match

Wij kennen onze dagvoorzitters van haver tot gort. We snappen jouw behoefte. We helpen je graag bij je keuze.