Myrthe Meurders portret

Myrthe Meurders

Als de mens achter de functie zichtbaar wordt, is mijn missie geslaagd
Dagvoorzitter MM 2019 Myrthe
Online moderatie mrt 2021 Myrthe
MM Presentatie Visma okt 2021 Myrthe
MM Dagvoorzitter 2020 Myrthe

Meer over Myrthe

Kenmerkend voor Myrthe is haar krachtige stijl, die ze authentiek en met rust inzet. Ze creëert saamhorigheid, met ruimte voor inbreng en interactie. Altijd nieuwsgierig naar de mens, of het nu een CEO, een burgemeester, een bouwvakker of een docent is. Myrthe zoekt naar hoe de professie de persoon beïnvloedt, en andersom.
Gesprekken gaan onder haar leiding vaak net een stapje dieper en dat leidt tot mooie interviews; zowel op het podium als in de ruime hoeveelheid online events die ze begeleidt. Ze durft ook de lastige vragen te stellen en haar brede oriëntatie zorgt ervoor dat ze scherpe en relevante waarde toevoegt aan ieder event.

Myrthe heeft een speciale liefde voor en ervaring in onderwijs en ontwikkeling van mensen & organisaties. Je zou haar de ‘perfecte juf’ kunnen noemen: strikt waar het nodig is, maar altijd vanuit warmte. Gestructureerd, maar met het lef om keet te schoppen en altijd met een glimlach. Een moderator met liefde en een knipoog voor iedere deelnemer; de juf waar iedere leerling stiekem verliefd op is.

Showreel Myrthe Meurders

Myrthe modereert voor Visma

Myrthe ging op authentieke en bevlogen wijze in gesprek met de tafelgenoten. Ze denkt bij de voorbereidingen altijd om kritisch mee over content, interessante vragen en script. Een professional waar je op kan rekenen bij de voorbereiding en tijdens het event zelf. Een gouden combinatie!

Sander Kars Marketing Manager, Visma

Myrthe is bij verschillende events van Lidl Nederland als dagvoorzitter betrokken geweest. Ze werkt op een professionele manier, bereidt zich goed voor en is betrokken. Als dagvoorzitter heeft ze een sympathieke en warme uitstraling en zorgt ze ervoor dat mensen zich snel op hun gemak voelen!

Renee Bijvoets Corporate Social Responsibility, Lidl Nederland

Myrthe vervulde bij de Mbo Onderzoeksdag 2021 de rol van bruggenbouwer en verbinder. Tussen podium en publiek. Tot in de puntjes voorbereid en ‘in control’, maar ook de kunst verstaan van improviseren en snel schakelen. Myrthe heeft op 't scherpst van de snede onze dag een gezicht heeft gegeven.

Karien Coppens Senior onderzoeker, CINOP

Goed om te weten

  • Spreker & trainer: samenwerken en communicatie in het onderwijs
  • Consultant Jeugd en Onderwijs
  • Ruime ervaring als online moderator
  • Communicatieadviseur regionale klimaataanpak
Myrthe Meurders portret

Boek dagvoorzitter Myrthe Meurders

Foto m e r dag 10 11 2011 124

Samen maken we de beste match

Wij kennen onze dagvoorzitters van haver tot gort. We snappen jouw behoefte. We helpen je graag bij je keuze.