Dagvoorzitter Portret VIERKANT 28

Nathan de Groot

Interactie is de sleutel naar meetings met meer impact
NDG Actiebeeld
VBW 1019 5528
Nacht van de Leefomgeving 2020 02
Foto: Hans Roggen
Nacht van de Leefomgeving 2020 16
Foto: Hans Roggen

Meer over Nathan

Nathan schakelt soepel tussen stijlen; wisselt lichte gesprekken af met stevige inhoudelijke argumentaties. Zijn achtergrond in zowel debatteren als improvisatietheater
maakt hem een flexibele gespreksleider die op een open, rustige en toegankelijke manier gesprekken voert.
Met een werkvorm, vraag of kwinkslag weet hij een ontspannen sfeer te creëren waarin het gesprek onbevangen kan worden gevoerd en deelnemers als vanzelf worden verleid om actief mee te doen. Hij luistert goed en is zo het cement dat verschillende onderdelen van een bijeenkomst met elkaar verbindt tot een stevig geheel.
Met energie, scherpe interactie en creativiteit maakt Nathan het verschil en houdt hij iedereen bij de les. Hij staat garant voor behaalde doelstellingen.

Showreel Nathan

Vanwege de Coronacrisis ging onze bijeenkomst over duurzame gebiedstransformatie fysiek niet door. Nathan hielp een volwaardig digitaal alternatief op te zetten. De uiteindelijke bijeenkomst was een strak geleide, ontspannen en inhoudelijk inspirerende sessie.

Joop de Boer Co-founder Pop-up City

Nathan vervult zijn rol als moderator met veel elan. Hij verdiept zich op voorhand zodanig in de materie dat hij in staat in om positief kritisch door te vragen. Dat alles overgiet hij met een laagje humor en lichtheid. Een gouden combinatie!

Martijn Paulen CEO Dutch Design Week

Nathan is creatief, hij enthousiasmeert en is een vakman. Hij is alert, en weet met zijn aanpak en wijze van presenteren een hele positieve vibe te creëren.

Daan Scheer CEO Motion10

Goed om te weten

  • Redacteur bij De Speld
  • Facilitator LEF Future Centre Rijkswaterstaat
  • Ervaren online host
Dagvoorzitter Portret VIERKANT 28

Boek dagvoorzitter Nathan de Groot

Foto m e r dag 10 11 2011 124

Samen maken we de beste match

Wij kennen onze dagvoorzitters van haver tot gort. We snappen jouw behoefte. We helpen je graag bij je keuze.