Dagvoorzitter Portret VIERKANT 23

Otto Wijnen

Interactie en co-creatie in plaats van zenden en consumeren geven pas echt energie!
97 BF14 BC 6 B1 E 4 DD2 832 D 3 E0 CFD3 A72 B4
Otto question from jury
Otto in conversation BEA
02 09 2017 Soestenberg 00037
Otto wijnen in zijn rol als 'fake speecher'
Otto dialogue BEA
Otto luistert
IMG 9472

Meer over Otto

Otto brengt energie, bij iedere groep en elk denkbaar onderwerp. Deelnemers kunnen niet anders dan enthousiast meedoen met deze bron van blijmoedige nieuwsgierigheid. Na 25 jaar in verschillende rollen op het podium kent Otto de kneepjes van het vak. Hij leest feilloos wat de zaal nodig heeft en weet precies hoe hij de juiste snaar moet raken.
Als ras-entertainer maakt Otto makkelijk contact met iedere doelgroep, als mensen-mens gaat hij gemakkelijk een stapje dieper. Moeiteloos combineert hij plezier met inhoud, en voorziet hij ook lastige vragen van een positieve insteek.

Otto speelt graag met taal en humor, of hij nu op het podium staat als zichzelf of bijvoorbeeld als zogenaamde lector tijdens zijn ‘fakespeech’. Netwerken en verbinden zit Otto in het bloed. Op ontspannen wijze brengt hij mensen met elkaar in contact, op elke denkbare zakelijk bijeenkomst; inhoudelijk of informeel.

Otto is iemand die met veel enthousiasme presenteert maar mee blijft denken met de opdrachtgever. Je weet dat het gewoon goed gaat komen. Hij presenteert al meerdere jaren de eindevents van mijn project waarbij hij het maatschappelijke doel voorop weet te stellen.

Sylvia Bakker Trainer-coach onderwijs Prodico

Wij vroegen Otto de organisatie van een seminar op zich te nemen. Voor mij als ondernemer is dat een totaal andere tak van sport. Ik kan iedere ondernemer aanraden voor dit soort zaken Otto in te schakelen. Het betaalt zich terug.

Rien Eyzenga AS Support

Otto is een zeer kundige presentator die zich net zo gemakkelijk beweegt voor de camera als voor een zaal. Voor HoornTV heeft Otto meerdere programma's gepresenteerd, waarbij hij zich gemakkelijk laat regisseren. Hij kan als geen ander improviseren tijdens live uitzendingen.

Arthur Hergarden Musgroep

Ik vroeg Otto als dagvoorzitter bij de opening van het Europees Kampioenschap Rolstoelhockey. Dan krijg je een totaalpakket van passie, inspiratie, motivatie en deskundigheid. Otto weet als geen ander het publiek op te zwepen en voor een fantastische sfeer te zorgen. Hij werkt vanuit zijn hart!

Niels ten Hagen Rijkswaterstaat

Goed om te weten

  • 25 jaar ervaring als ludieke fake speaker & congres energizer
  • Gecertificeerd speaker-coach
  • Grote ervaring in online en hybride events
  • Modereert ook in het Engels
Dagvoorzitter Portret VIERKANT 23

Boek dagvoorzitter Otto Wijnen

Foto m e r dag 10 11 2011 124

Samen maken we de beste match

Wij kennen onze dagvoorzitters van haver tot gort. We snappen jouw behoefte. We helpen je graag bij je keuze.