Dagvoorzitter Portret VIERKANT 4

Rutger Mollee

Een dagvoorzitter moet 'n hobby hebben waar hij z'n ego in kwijt kan. Bij congressen gaat het om 't publiek, niet om jou
Rutger duisternis
Afscheid Susanne 83
Siemens Mobility Event 2365
De zaal aan het woord
Rutger Mollee Moderator kopie

Meer over Rutger

Rutger zoekt voortdurend de echte menselijke connectie. Werkelijke interesse vindt hij belangrijker dan de perfecte uitvoering van voorbedachte concepten.
Zijn interviews en interacties zijn altijd constructief, verrassend en ‘met een randje’; zijn toon is open, vriendelijk en met volle aandacht voor zijn gesprekspartner.
Rutger combineert vaardigheden (en een lange ervaring) uit communicatieadvies, sprekerscoaching en comedy. Dat maakt hem tot een veelzijdige, flexibele en doelgerichte dagvoorzitter.

Het is mooi om te zien hoe Rutger een combinatie zoekt van zeer goede voorbereiding, maar ook vlijmscherp weet in te spelen op wat er op dat moment gebeurt. Rutger is prettig in de samenwerking en een echte vakman.

Pim Bijtel Ahold Delhaize

Rutger is grappig, slim, ontwapenend, warm, betrokken en vol energie. Hij zet al zijn kwaliteiten in om sprekers te laten stralen, publiek te inspireren, evenementen en bijeenkomsten naar een hoger niveau te tillen. Humor, inhoud, interactie; het loopt bij hem soepel in elkaar over.

Henk Jan van Harten Directeur Bureau van Harten / communicatie en evenementen

Rutger verstaat als geen ander dit vak van verbinden, enthousiasmeren, informeren en vooral inspireren. Zijn rol tijdens ons TEDxEvent was echt uniek: de manier waarop hij zich voorbereidt, de organisators en spreker hierbij betrekt en oprechte betrokkenheid naar sprekers en publiek op de dag zelf.

Daphne Evers TEDx Sittard-Geleen

Rutger is een ideale dagvoorzitter. Hij verdiept zich in jouw materie en is scherp, zelfs als het gaat om complexe onderwerpen. Wat hem bijzonder maakt is dat hij dat elke keer weer doet met een onverwachte dosis humor.

Femke van Lieshout Senior Communictieadviseur UBR

Een bioscoopzaal vol supermarktmedewerkers elkaar laten knuffelen, een team van consultants leren zaken bespreekbaar te maken of goede interactie krijgen in een zaal met senior managers, ik heb het Rutger allemaal met gemak zien doen.

Nancy Krijnen PWC Nederland / Manager Marketing & Communicatie Sligro

Goed om te weten

  • Comedian bij De Speld
  • Presentatiecoach SpeaktoInspire
  • Host Online ThuisBingo (zakelijk en op maat in te zetten)
  • Trainer Workshop Dagvoorzitter
Dagvoorzitter Portret VIERKANT 4

Boek dagvoorzitter Rutger Mollee

Foto m e r dag 10 11 2011 124

Samen maken we de beste match

Wij kennen onze dagvoorzitters van haver tot gort. We snappen jouw behoefte. We helpen je graag bij je keuze.