Profiel Saber

Saber Benjah

Het mooiste aan modereren vind ik om verschillende werelden met elkaar te verbinden
Saber poseert
Saber zaalgesprek
Saber in pak
Kringgesprek Saber
Basismoderatie Saber

Meer over Saber

Saber gelooft in de kracht van verhalen vertellen en het slaan van bruggen. Hij groeide op in verschillende werelden en ziet het als zijn missie om die met elkaar te verbinden.
Dat hij van zijn hobby zijn werk heeft kunnen maken (en dat al op zeer jonge leeftijd) is bijzonder: op jonge leeftijd ging hij de strijd aan met zijn spraakgebrek; op school spendeerde hij zijn vrije tijd aan debatteren, presenteren en theater.
Tegenwoordig is hij dagvoorzitter op congressen en evenementen. Ook helpt hij met zijn bedrijf ondernemers, politici, bestuurders en CEO’s om hun eigen verhaal te vertellen.
Saber heeft op zeer jonge leeftijd zijn middelbare school periode afgerond in het zuiden van Afrika op een internationale school in Swaziland.
Naast een bedrijfskundige studie te hebben gevolgd aan Nyenrode Business Universiteit, studeert Saber momenteel communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Ik heb genoten van Saber Benjah als avondvoorzitter bij een belangrijk event bij Aegon. Met zijn intelligentie, humor en ondernemende geest kreeg hij het publiek mee en werd het een indrukwekkende avond.

Maarten Edixhoven CEO Aegon Nederland

Saber denkt integraal mee over het gehele programma. Zo treft hij de juiste voorbereiding en durft hij ons uit te dagen om verder te denken. De kracht van Saber is dat hij verschillende doelgroepen weet aan te spreken en die met elkaar weet te verbinden.

K. Moussaoui Royal Schiphol Group

Saber Benjah is een energieke frisse jongeman met een verbindend karakter. Hij weet goed de kern te verwoorden en de juiste vragen te stellen. Als dagvoorzitter van ons Rabobank event hebben wij hem ervaren als zeer kundig, charmant en welbespraakt.

T. Tetelepta Chairman Kleurrijk Rabobank

Goed om te weten

  • Stoytelling Trainer & Adviseur
  • Werkt ook internationaal (Engels)
  • Certified ConsensIQ Moderator
Profiel Saber

Boek dagvoorzitter Saber Benjah

Foto m e r dag 10 11 2011 124

Samen maken we de beste match

Wij kennen onze dagvoorzitters van haver tot gort. We snappen jouw behoefte. We helpen je graag bij je keuze.