Profiel Saber

Saber Benjah

Het mooiste aan modereren vind ik om verschillende werelden met elkaar te verbinden
Saber poseert
Saber zaalgesprek
Saber in pak
Kringgesprek Saber
Basismoderatie Saber

Meer over Saber

Saber gelooft in de kracht van verhalen vertellen en het slaan van bruggen. Hij ziet het als zijn missie om verschillende werelden met elkaar te verbinden; mensen, organisaties en culturen.
Zijn toon is altijd onderzoekend, kritisch, opbouwend en respectvol. Hij weet diverse groepen met elkaar in gesprek te brengen en zich in elkaar te laten verplaatsen. Het leidt onveranderlijk tot nieuwe inzichten, begrip en een gezamenlijke uitkomst.

Zelf combineert Saber diverse achtergronden. Hij groeide deels op in Swaziland, studeerde bedrijfskunden en communicatiewetenschappen. Daardoor is vrijwel geen enkel onderwerp hem te machtig.
Hij kan bouwen op een stevige ervaring in het debat en theater.

Ik heb genoten van Saber Benjah als avondvoorzitter bij een belangrijk event bij Aegon. Met zijn intelligentie, humor en ondernemende geest kreeg hij het publiek mee en werd het een indrukwekkende avond.

Maarten Edixhoven CEO Aegon Nederland

Saber denkt integraal mee over het gehele programma. Zo treft hij de juiste voorbereiding en durft hij ons uit te dagen om verder te denken. De kracht van Saber is dat hij verschillende doelgroepen weet aan te spreken en die met elkaar weet te verbinden.

K. Moussaoui Royal Schiphol Group

Saber Benjah is een energieke frisse jongeman met een verbindend karakter. Hij weet goed de kern te verwoorden en de juiste vragen te stellen. Als dagvoorzitter van ons Rabobank event hebben wij hem ervaren als zeer kundig, charmant en welbespraakt.

T. Tetelepta Chairman Kleurrijk Rabobank

Goed om te weten

  • Stoytelling Trainer & Adviseur
  • Talen: Engels (vloeiend), Arabisch-Marokkaans (goed), Frans (basic)
Profiel Saber

Boek dagvoorzitter Saber Benjah

Foto m e r dag 10 11 2011 124

Samen maken we de beste match

Wij kennen onze dagvoorzitters van haver tot gort. We snappen jouw behoefte. We helpen je graag bij je keuze.