IMG 0450

Yasmin Ait Abderrahman

Aan het einde van de bijeenkomst gaat iedereen rijker en energieker naar huis
Yasmin IMG 3951
Yasmin IMG 1909
Yasmin IMG 1908
Yasmin IMG 1027
Yasmin IMG 1061
Yasmin 9555ecd8 9cd4 4b06 9d71 57d2235b7498

Meer over Yasmin

Yasmin is jong, betrokken en energiek. Het liefst is ze bezig met mensen aan elkaar te verbinden. Ze wil dat alle deelnemers aan bijeenkomsten de kans krijgen om hun verhalen en ideeën te delen en anderen daarmee te inspireren. Dat kan alleen als mensen zich gezien voelen en tot hun recht komen.

Yasmin is maatschappelijk betrokken. Vanuit haar onderwijservaring en werkzaamheden voor vakbond FNV weet ze als geen ander wat er nodig is om oog te hebben voor anderen en is ze in staat om complexe vraagstukken voor iedereen behapbaar te maken.
Ze combineert toegankelijkheid met scherpte. Yasmin haar doel is altijd: iedereen naar huis sturen met meer kennis, energie en inspiratie.

Ik gun elk event en vooral al het aanwezige publiek, Yasmin als dagvoorzitter! Yasmin zorgt dat iedereen aangehaakt blijft en zorgt voor een goede dosis energie in de zaal! Als Yasmin je dagvoorzitter is, weet je zeker dat alles goed komt en dat het event nog lang bij de deelnemers blijft hangen.

Maurice Knijnenburg Voorzitter NJR

Yasmin leidde het debat over Kinderrechten met vier Kamerleden met verve. Met humor, scherpte en rust wist ze het te leiden; inhoudelijk, persoonlijk en op tijd. Ze weet het publiek altijd te boeien.

Brigitte Boswinkel Coalition on Children’s Rights

Goed om te weten

  • Lid Sociaal Economische Raad (SER)
  • Voorzitter FNV Young & United
  • Docent Nederlands
  • Talen: Arabisch (native) Engels (vloeiend), Frans (basic)
IMG 0450

Boek dagvoorzitter Yasmin Ait Abderrahman

Foto m e r dag 10 11 2011 124

Samen maken we de beste match

Wij kennen onze dagvoorzitters van haver tot gort. We snappen jouw behoefte. We helpen je graag bij je keuze.