Dagvoorzitter.nl herkent de unieke aard van elke bijeenkomst. Ons aanbod bestaat uit een veelzijdige groep van professionele gespreksleiders. Van diepgravende journalisten tot dynamische entertainers, elk van onze gespreksleiders brengt een eigen expertise mee. Zij verzekeren dat jouw bijeenkomsten niet alleen boeiender en efficiënter, maar ook waardevoller worden.

Waarom bij ons een dagvoorzitter inhuren?

  1. Doordachte selectie: ons gratis advies helpt je bij het vinden van de perfecte gespreksleider.
  2. Bewezen vakbekwaamheid: ons team, bestaande uit podiumervaren professionals, staat voor je klaar.
  3. Gepersonaliseerd programma-ontwerp: wij helpen graag met het ontwerpen van interactieve en resultaatgerichte programma’s, passend binnen ieder budget.
Gespreksleider inhuren 1

Over Dagvoorzitter.nl

Sinds 2012 leveren wij met trots de juiste gespreksleider voor elke gelegenheid. We hebben diverse bijeenkomsten verrijkt met onze bekwame dagvoorzitters, moderators en facilitators.

Wij bieden meer dan alleen het inhuren van een gespreksleider; we creëren ook vernieuwende programma’s en leveren nuttige trainingen.


Contact opnemen ➔

Het voordeel van een gespreksleider inhuren

Een gespreksleider inhuren via ons betekent een meerwaarde voor jouw bijeenkomst. Onze dagvoorzitters voegen met hun unieke stijlen en expertise een extra laag toe. Ze zorgen voor een ervaring die perfect aansluit bij het karakter en thema van jouw bijeenkomst.

Contact opnemen ➔

Gespreksleider inhuren

Het is prettig om laagdrempelig even te kunnen sparren over een bijeenkomst, terwijl het met het begrip van stijl en toon van onze organisatie wel goed zit. En we zijn altijd tevreden met de aangeboden dagvoorzitter. Professionals vol ideeën en lef om bijeenkomsten net dat beetje extra te geven.

Eline Meijer Stichting KiBG

Al tien jaar lang staan de trainingen van Dagvoorzitter.nl in de top-3 van best bezochte en hoogst gewaardeerde trainingen bij Logeion.

Folkert Reith Programmadirecteur Logeion

Dagvoorzitter.nl heeft ons eigen gemaakt in een wereld die tot voor kort voor ons nog totaal onbekend was. Dankzij hun persoonlijk aanpak hebben wij het aangedurfd om bij ons 1e webinar in het diepe te springen: meer dan 400 verpleegkundigen, live uitgezonden vanuit ons Zuyderland Ziekenhuis.

Yvonne en Sanne Congresbureau Zuyderland Academie
Gespreksleider inhuren 5

Verhoog de interactie en participatie

Met een gespreksleider van Dagvoorzitter.nl verzeker jezelf van een bijeenkomst met interactie en actieve betrokkenheid. Onze gespreksleiders excelleren in het opwekken van levendige dialoog en bevorderen van actieve deelname. Ze doen meer dan het leiden van gesprekken; ze prikkelen de interesse, stimuleren uitwisseling van kennis en gezichtspunten en zorgen ervoor dat elke deelnemer zich betrokken en gewaardeerd voelt.

Contact opnemen ➔

Meer over Dagvoorzitter.nl

Wij, Hans Etman en Jan-Jaap In der Maur hebben Dagvoorzitter.nl opgericht, gedreven door onze passie voor verbeterde bijeenkomsten. Onze missie is om uit een breed scala aan talenten de perfecte gespreksleider te selecteren, met programma’s die echte interactie en verbinding bevorderen.

Onze reis, gestart vanuit gezamenlijke passie en ervaring, gaat door. We zijn toegewijd aan elke klant, ieder optreden en elke deelnemer, met als doel om elke bijeenkomst tot een succes te maken.

Wil je samen met ons de juiste gespreksleider voor jouw bijeenkomst vinden? Neem vandaag contact met ons op en ontdek hoe we jouw bijeenkomst kunnen verrijken. Bij Dagvoorzitter.nl staat succes voorop!


Gespreksleider inhuren?

Neem contact op!
  • Doordachte selectie
  • Uitgebreide ervaring
  • Gepersonaliseerd programma-advies