Matt and Sandy BEA23 5
Matt and Sandy BEA23 2
Standing ovation BEA23 2
Rox jurering BEA23 4
Hans jurering BEA23
Matt jurering BEA23 4
Rick jurering BEA23 2
Content BEA23 18
Content BEA23 27
Content BEA23 4
Content BEA23 9
Standing ovation BEA23 4
Rox jurering BEA23 6
Team Mi M BEA23
Bekijk profiel
Dagvoorzitter Portret VIERKANT 20
Sandy Nijhuis Best Event Awards: energie geven, magie creëeren

Achterin november waren we zoals elk jaar te vinden op het Best Event Awards. We zorgden voor de moderatie en het ontwerp van alle inhoudelijke sessies.

De jaarlijkse Best Event Awards zijn een soort Oscars voor de evenementenindustrie. De beste wereldwijde evenementen uit hun soort pitchen op de donderdag voor de jury. Op vrijdagavond doft iedereen zich op voor de Award Night. En tussendoor is er tijd voor netwerken en inhoudelijke sessies op de vrijdag.

Op de eerste dag hielden we de energie hoog en bleven we (strak) op schema, terwijl de projecten pitchen voor de jury. Hans Etman, Maciej Kautz, Rick van der Kleij en Roxana Lupu leidden de vier ruimtes, en het ging als een trein.

Op de tweede dag faciliteerden onze moderatoren de duik in de inhoud, waarbij een waaier aan interactieve, participerende formats werden gebruikt.

Tijdens de awardshow combineerden onze collega’s Maciej Kautz en Sandy Nijhuis een feestelijke uitvoering op hoog tempo met de nodige echte interactie met het publiek. Er was dans en spontane zang, wat magie gaf aan een toch al briljante show.

Deel dit artikel op je favoriete social kanaal
Foto m e r dag 10 11 2011 124

Samen maken we de beste match

Wij kennen onze dagvoorzitters van haver tot gort. We snappen jouw behoefte. We helpen je graag bij je keuze.