Sandy and JJ raise hands
Sandy cheering on crowd
Sandy cheers 2
JJ Kabooki
JJ winner announcement
JJ en Sandy cheering crowd
JJ gives award 2
JJ interview Salva
Audience cheer
JJ and Alexia Cheer
Standing ovation
Maciej applaus
Otto question from jury
Ovation jury
Hans calls for ovation
Juryberaad Alexia
Juryberaad Hans
Parcours BEA
Staff hunbting BEA
Mr Metaverse BEA
Otto dialogue BEA
Interview Bubble Xsaga
JJ megaphone BEA
Metaverse BEA
Events on trial BEA
Fortune teller BEA
Inclusion tour BEA
Confession Bus BEA
Drummers BEA
Alexia Diversity deepdive BEA
Being Blind BEA

Wow, wat hebben wij het gaaf gehad tijdens het BEA World Festival. We modereerden alle jury-sessies, we ontwierpen én modereerden het congrestival en we mochten de award show presenteren. Daar kloppen we onszelf met gepaste trots voor op de borst.

Al voor het vijfde jaar op rij mochten wij ons dé content & engagement partner noemen van dit toonaangevende festival in ons eigen vakgebied, bezocht door iedereen die internationaal iets voorstel in ons vak.

Op de donderdag mochten 160 genomineerden pitchen in vier juryruimtes, gemodereerd in de van ons bekende stijl: energiek, betrokken en strak georganiseerd.

De vrijdag stond in het teken van het congrestival: een ruime keuze aan sessies over vakmatige, inhoudelijke onderwerpen. Sommige korter, sommige iets langer met meer diepgang. De ene doorlopend, de andere op bepaalde tijdstippen. Maar allemaal interactief en conversationeel.
We creëerden een sfeer van werkelijk samenzijn met vakgenoten, waarbij iedere sessie een geheel eigen op maat gemaakt format kreeg: Events on Trial, het Inclusie Parcours (waarbij iedereen zelf kon voelen, hoe slecht het gesteld is met toegankelijkheid van events), de Diversity Deepdive, de Confession Bus, de Metaverse Waarzegger, de Conversation Bubble (waar mensen even in volle concentratie konden luisteren naar goede gesprekken vanuit de voormalige wasstraat in de locatie) en dialogen over het vinden van personeel.

Tot slot was er op de vrijdagavond de Award Show. We zochten daarin de balans tussen op hoge snelheid prijzen uitreiken en echt contact maken met het publiek. Zoals ieder jaar maakten we het feestje samen met iedereen in de zaal.

Dit jaar bestond ons (dream)team uit: Jan-Jaap In der Maur, Hans Etman, Sandy Nijhuis, Alexia Colson-Duparchy, Maciej Kautz and Otto Wijnen. Wat deden ze het geweldig!

Deel dit artikel op je favoriete social kanaal
Foto m e r dag 10 11 2011 124

Samen maken we de beste match

Wij kennen onze dagvoorzitters van haver tot gort. We snappen jouw behoefte. We helpen je graag bij je keuze.