Cola Vergnano Hans Etman
Bekijk profiel
Dagvoorzitter Portret VIERKANT 35
Hans Etman Coca Cola - Café Vergnano

Als een klein familiebedrijf gaat samenwerken met een multinationale frisdrankgigant, levert dat beiden nieuwe mogelijkheden op; maar ook uitdagingen. Hans Etman mocht misschien wel de beste koffie van Italië en de enige echte cola met elkaar in gesprek brengen, met verrassende en effectieve werkvormen.

De belangrijkste vraag in het gesprek tussen beide directies was: passen de culturen wel bij elkaar? En zo ja, hoe dan? De opdracht binnen de opdracht was hier om de veiligheid te creëren waarmee er samen gedroomd kan worden: met welke gedeelde wensen ga je de toekomst vorm geven? Hoe wil je over 10 jaar op de voorpagina van alle grote kranten staan?

Hans bedacht een serie werkvormen op maat en begeleidde die met zijn bekende rust en vertrouwen.
Met directheid en humor ontstond de gewenste familiaire sfeer, waarin ook de nieuwe familieleden zich thuis voelden. Er werd aan tafel gepraat over eigen thema’s, gekaart met eigen regels en gelachen om elkaars grappen.
En gelukkig vonden beide directies dat de frisdrank en de espresso afzonderlijk beter smaakten dan in de door Hans zelf gebrouwen mix.


Deel dit artikel op je favoriete social kanaal
Foto m e r dag 10 11 2011 124

Samen maken we de beste match

Wij kennen onze dagvoorzitters van haver tot gort. We snappen jouw behoefte. We helpen je graag bij je keuze.