Screenshot 2
Screenshot 3
Bekijk profiel
Dagvoorzitter Portret VIERKANT 12
Kjell Lutz MED-EL Multihub Meeting

Wij hielpen de mensen van MED-EL hun eigen multihub meeting te ontwerpen en te modereren.

MED-EL is al sinds jaar en dag een vaste opdrachtgever van Dagvoorzitter.nl en dus stonden we voor ze klaar bij weer een nieuwe uitdaging: een bijeenkomst waarbij de deelnemers verspreid zijn over meerdere locaties. Op ieder locatie zat een aantal deelnemers fysiek bij elkaar, onder leiding van een lokale moderator. Vanuit Innsbruck werd het geheel aan elkaar geknoopt door een collega van het hoofdkantoor, bijgestaan door onze meest ervaren online moderator, Kjell Lutz.
De techniek was in de ervaren handen van Abbit Meeting Innovators. Voor ons als moderatoren is het heerlijk om samen te mogen werken met dit niveau doorgewinterde professionals.

Geruime tijd vóór het evenement reisden Kjell samen met collega Jan-Jaap In der Maur en Paul van Herck van Abbit al eens naar het hoofdkantoor in Oostenrijk. Daar hielpen ze de mensen van MED-EL met het ontwerpen van het programma en de werkvormen, en ze coachten de online moderatoren in de geheimen van een multi-hub meeting.

"Ik wil jullie heel erg bedanken voor de bijdrage en moderatie tijdens onze allereerste Multihub-bijeenkomst. Jullie input voor het programmaontwerp en de waardevolle training van alle interne dagvoorzitters hebben de bijeenkomst echt naar een hoger niveau getild".
Sabine Bonora, hoofd Internationaal Congresmanagement MED-EL

Deel dit artikel op je favoriete social kanaal
Foto m e r dag 10 11 2011 124

Samen maken we de beste match

Wij kennen onze dagvoorzitters van haver tot gort. We snappen jouw behoefte. We helpen je graag bij je keuze.