CONTACT
voor vragen
en boekingen

Dagvoorzitter.nl traint en coacht gespreksleiders op ieder niveau; in groepen en individueel. 
Vaak hebben organisaties goede redenen om geen professional in te huren. Wij helpen de interne gespreksleiders net een paar procentjes meer effect uit de bijeenkomst te halen.

Anderen willen de stap zetten naar echt professioneel dagvoorzitterschap: je hebt wel het talent, maar nog niet de ervaring. Wij laten je mee profiteren van de expertise van de ervaren rotten in het vak.

LEREN MODEREREN, een workshop dagvoorzitter-gespreksleider

Wil je écht de diepte in, volg dan de intensieve twee-daagse workshop o.l.v. experts Kim Coppes en Jan-Jaap In der Maur. Met veel persoonlijke aandacht oefen je alle basisvaardigheden van de dagvoorzitter: podium-presence, presenteren, modereren, interviewen, interactie en het ontwerpen van een effectief programma.
Meer informatie

TRAINING (groepen)

Met regelmaat geeft Dagvoorzitter.nl groepstrainingen, op alle nivo’s. We geven in-companytrainingen op aanvraag en open trainingen op inschrijving.

Hebben uw mensen behoefte aan training, dan vullen we deze op maat in, afhankelijk van het niveau van uw mensen en de specifieke vaardigheden die ze willen leren. Standaardtarief voor een training van een halve dag (exclusief locatie en catering) is € 1600,=. De groepsgrootte kan variëren van 10 – 30 mensen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Daarnaast leiden onze mensen open trainingen voor verschillende organisaties. Zo oefenen we ieder jaar met de (amateur-)moderatoren van het IDFA en geven we workshops van een dagdeel aan leden van Logeion.

Eén van onze deelnemers zei over onze training o.l.v. Jan-Jaap In der Maur: "Jan-Jaap weet met zijn workshop 'Dagvoorzitter in één dag' de deelnemers geweldig te inspireren. Prachtig om te zien hoeveel je in een dagdeel kunt laten ervaren, beleven, leren. Een echte vakman!" (Ed Grubben, Grubben Ontwikkeling & Communicatie)

terug naar het overzicht

COACHING (individueel)

Heb je al enige ervaring en wil je een volgende stap zetten, of heb je een bijeenkomst in het verschiet en wil je hulp bij de voorbereiding, dan geeft Dagvoorzitter.nl je graag persoonlijke en op maat gesneden coaching. Tarief: € 150,= per uur.

Simpele, concrete vragen beantwoorden we gratis. We horen het graag, als we je kunnen helpen.

terug naar het overzicht

LEZEN

Dagvoorzitter.nl geeft regelmatig kennis weg via het weblog. En wil je alle relevante informatie overzichtelijk op een rij, download dan het E-book dat Jan-Jaap In der Maur en Niels van der Schaaff schreven. De tips&trics worden regelmatig ververst en zijn voor zowel de beginner als de gevorderde gespreksleider een bron van informatie en inspiratie.

Heb je een eenvoudige, concrete vraag? Mail ons en we zullen hem beantwoorden.

Rob Visser (CommuniCadans) noemde het e-book 'een goudmijn voor iedere (aspirant) gespreksleider'.

terug naar het diensten overzicht