CONTACT
voor vragen
en boekingen

Dagvoorzitter.nl helpt u de professionele dagvoorzitter te vinden die het best past bij uw evenement. Een goede dagvoorzitter beschikt over vele vaardigheden en weet wanneer ze toe te passen. Iedere dagvoorzitter beschikt over andere vaardigheden, net als iedere evenement andere eisen stelt aan de dagvoorzitter.

Naast de dagvoorzitter vervullen ook andere zaken een belangrijke rol in het succes van uw bijeenkomst. We werken graag samen met de toeleveranciers van uw keuze, maar kunnen desgewenst ook een totaalpakket aanbieden. Dagvoorzitter.nl werkt regelmatig samen met gerenommeerde bedrijven en professionele free-lancers.

DAGVOORZITTERS

Wij helpen u de best passende dagvoorzitter te kiezen volgens een heldere Missie en aanpak. Het werken met een professionele dagvoorzitter levert u en uw deelnemers een duidelijke meerwaarde, die het de investering meer dan waard maakt:

Goed advies: onze dagvoorzitters hebben een schat aan ervaring. Ze kunnen u daarom in de ontwikkelfase van uw evenement helpen bepalen wat wel zal werken en wat niet.
Echte interactie: de zaal mee krijgen gaat niet altijd vanzelf. Het vereist de juiste tone-of-voice en de keuze voor de best passende werkvorm. Een professionele dagvoorzitter heeft vaker met dit bijltje gehakt dan wie ook;
Meer diepgang: door op het juiste moment door te vragen en niet-constructieve zijpaden af te sluiten wint de bijeenkomst aan effectiviteit. Een professional weet hierin de juiste keuzes te maken;
Effectief programma: iedere opdrachtgever, ieder publiek en ieder doel verdient zijn eigen balans tussen informatie, inspiratie en interactie. Alleen een doorgewinterd professional weet wanneer te kiezen voor een traditionele opzet en waneer te gaan voor een verrassende programma-opbouw;
Kritisch en neutraal: een professionele buitenstaander kan vragen stellen, die iemand uit de eigen organisatie niet zal durven stellen. Hij kan nog de verwondering opbrengen, die een inhoudelijk expert niet meer heeft;
De juiste sfeer: Voelsprieten voor wat er leeft in de zaal en op het podium zijn cruciaal voor het welslagen van een bijeenkomst. Die combinatie van empathie en ervaring zie je alleen bij professionals.

FORMATS

wanneer nodig worden concepten op maat ontworpen voor uw bijeenkomst. Maar soms volstaat een bestaand format, ontwikkeld door één van onze dagvoorzitters. Indien gewenst, geven wij u graag een overzicht op aanvraag.

terug naar het diensten overzicht

DIGITALE DAGVOORZITTER

Evenementen maken steeds meer deel uit van een langer lopend proces. Inzet van Social Media wordt steeds belangrijker om dit voor, tijdens en na de bijeenkomst vorm te geven.
Via Dagvoorzitter.nl is een aantal diensten binnen handbereik:

  • Digitale dagvoorzitter: Een deel van onze dagvoorzitters kan voor u ook de on-line gesprekken modereren, via bijvoorbeeld LinkedIn, Twitter of uw eigen on-line community; contactformulier
  • Social Media Manager: werkt tijdens de bijeenkomst samen met de dagvoorzitter, om zo social media echt inhoudelijk te integreren in uw dag; helpt u tevens bij het dagelijks beheer van uw social media in voor- en natraject.
    Gerdie Schreuders: www.live-online-events.nl
  • Social Media strategie en advies: How Can I Be Social.

terug naar het diensten overzicht

TRAINING & COACHING dagvoorzitter-gespreksleider

Dagvoorzitter.nl traint en coacht, van beginners tot professionals. In groepen en individueel. Kijk hier voor meer informatie.


terug naar het diensten overzicht

SPREKERS

Onze dagvoorzitters zien heel veel sprekers aan het werk en die kennis delen we graag. Voor een gerichte sprekers-casting verwijzen wij u graag naar Speaqable


terug naar het diensten overzicht

SPREKERSCOACHING


terug naar het diensten overzicht

PRODUCTIE/ORGANISATIE


terug naar het diensten overzicht

AUDIOVISUELE PRODUCTIES


terug naar het diensten overzicht